Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Κομοτηνή: Νέες υποθέσεις απάτης-Αναζητούνται οι δράστες

Κομοτηνή: Νέες υποθέσεις απάτης-Αναζητούνται οι δράστες

0

Γυναίκα έλαβε παραπλανητικό sms και υπεκλάπησαν τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού. Ένας άνδρας κατέθεσε χρήματα για αγροτικό που βρήκε σε αγγελία, αλλά η αγοραπωλησία δεν έγινε ποτέ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την Πέμπτη, εξαπάτησαν γυναίκα στην Κομοτηνή. Αναλυτικότερα, η παθούσα έλαβε παραπλανητικό μήνυμα (sms) που εμπεριείχε σύνδεσμο και προσομοίαζε σε επίσημη ιστοσελίδα τραπεζικού ιδρύματος και ενημέρωναν για αλλαγή τραπεζικών της στοιχείων, καταφέρνοντας να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά και να αφαιρέσουν συνολικά 1.362 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ακόμη, αναζητείται και ένας ακόμη άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2021, εξαπάτησε έναν άνδρα στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα, ο παθών εντόπισε αγγελία σε ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση αγροτικού αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Κατά την επικοινωνία τους ο δράστης κατάφερε να πείσει τον παθόντα να καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.980 ευρώ, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η παραπάνω αγοροπωλησία. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…