Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καταγγέλλει υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Δ. Αβδήρων ο Αθ. Κριτσίνης

Καταγγέλλει υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Δ. Αβδήρων ο Αθ. Κριτσίνης

0

Με αφορμή την απόφαση αναστολής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων του δήμου

Καλεί τις παρατάξεις να αντιδράσουν ομόφωνα

 

Την αντίδρασή του για την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του δήμου Αβδήρων, εκφράζει ο Αθανάσιος Κριτσίνης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, με αφορμή την απόφαση αναστολής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει, «Με έκπληξη, που μετατράπηκε σε οργή, πληροφορηθήκαμε την απόφαση  του Υπουργείου Υγείας να υποβαθμίσει την παροχή των υπηρεσιών υγείας του Δήμου Αβδήρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την κατάργηση των αγροτικών Ιατρείων και παράλληλα τον περιορισμό λειτουργίας του Κέντρου Υγείας μόνο τις καθημερινές 7 με 3 (λες και είναι εμπορικό κατάστημα) ενώ θα παραμένει κλειστό Σαββατοκύριακα και αργίες.

Σε μια εποχή που η παροχή υπηρεσιών υγείας είναι απαραίτητη όσο ποτέ, το Υπουργείο Υγείας σχεδιάζει την υποβάθμιση  των δομών υγείας, αφήνοντας τους κατοίκους του Δήμου Αβδήρων, απροστάτευτους.

Το κλείσιμο του καταστήματος της  τράπεζας Πειραιώς στα Άβδηρα  και του γραφείου των ΕΛΤΑ στη Γενισέα, ήταν η αρχή. Τώρα το έργο ολοκληρώνεται με το ουσιαστική κατάργηση του Κέντρου Υγείας.

Αλλά αυτή τη φορά, θα μας βρούνε ενωμένους όλους μαζί και αποφασισμένους να αγωνιστούμε για την ανατροπή των σχεδίων τους.

Καλώ όλες τις παρατάξεις σε έκτακτό Δημοτικό Συμβούλιο, για να λάβουμε ομόφωνα αποφάσεις για τον τρόπους αντίδρασής μας.

Το θέμα της υγείας, αφορά όλους και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε τα σχέδια  του Υπουργείου Υγείας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…