Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επτά συλλήψεις διακινητών σε τέσσερις ημέρες στην ΑΜΘ

Επτά συλλήψεις διακινητών σε τέσσερις ημέρες στην ΑΜΘ

0

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι διακινήσεις

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι διακινήσεις μη νόμιμων μεταναστών και προσφύγων στην ΑΜΘ. Το τελευταίο τετραήμερο συνελήφθησαν συνολικά επτά διακινητές σε πέντε περιπτώσεις.

Δράμα: Διακίνηση με κλεμμένο ΙΧ

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, στους νομούς Δράμας και Ροδόπης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στην Δράμα ο δράστης οδηγούσε κλεμμένο ΙΧ και  μετέφερε παράνομα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες., ενώ στη Ροδόπη αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι μαζί με έναν ακόμη συνεργό του ο οποίος αναζητείται οδηγώντας δύο τζιπ μετέφεραν οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες .

Εγνατία Καβάλας-Θεσσαλονίκης :Kατασχέθηκε ΙΧ διακινητή με κλεμμένες πινακίδες

Συνελήφθη κατά τις  βραδινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή 2/3 Οκτωβρίου 2021 στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, ένας άντρας διακινητής,  ο οποίος προωθούσε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 28-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κοπτερό Ροδόπης: Οδηγός ΙΧ εντοπίστηκε ως προπομπός φορτηγού που μετέφερε μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021 στο ύψος του οικισμού Κοπτερού Ροδόπης, δύο άντρες διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι εντόπισαν τον έναν δράστη να οδηγεί  αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο φορτηγό που οδηγούσε ο άλλος δράστης και μετέφερε οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Ε.Ο. Ορμενίου-Αρδανίου: Δύο γυναίκες μετέφεραν μη νόμιμους μετανάστες με ΙΧ

Συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2021, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, δύο διακινήτριες, οι οποίες προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο γυναίκες να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα, τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους αντιλαμβανόμενες την επικείμενη σύλληψη αποβίβασαν σε θαμνώδη περιοχή και συνέχισαν την πορεία τους αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθως το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι δράστιδες συνελήφθησαν, ενώ με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή οι μη νόμιμοι μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…