Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιθεώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Χ. Ζεϊμπέκ

Επιθεώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Χ. Ζεϊμπέκ

0

Πικρία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης για την εικόνα που αντίκρυσε. Ζητά να γίνουν άμεσα έργα και επισκευές

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συνοδευόμενος από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Γιώργο Χατζηθεοδώρου, τον Θανάση Πέτσιο και τον Γιώργο Καρακασίδη, της επιτροπής Αθλητισμού, επισκέφτηκαν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου δύο κορυφαίες αθλητικές δομές της πόλης. Το γήπεδο της «Ασπίδας» και το κλειστό γυμναστήριο «Αναξαγόρας».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής διατύπωσε κάποια συμπεράσματα και μίλησε για εγκατάλειψη, αδιαφορία και απαξίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Πολιτεία και κυρίως από τον Δήμο. Δήλωσε ειδικότερα: «χώροι που σφύζουν από ζωή και κυρίως από παιδιά και εφήβους, καθώς 300 προπονούνται στην Ασπίδα και άλλοι 150 στο κλειστό γυμναστήριο του Αναξαγόρα, τα οποία έχουν αφεθεί στην τύχη τους, χωρίς να εξασφαλίζεται η μέριμνα για τις υποδομές και η ασφάλεια όλων των αθλητών, μικρών και μεγάλων. Οι ηρωικές προσπάθειες των συλλόγων και των προπονητών κρατούν ακόμα ζωντανό τον αθλητισμό στην πόλη μας. Ως πότε όμως…!».

Ο βουλευτής επεσήμανε ότι πρέπει να γίνουν άμεσα έργα με πρώτο την αλλαγή του ταρτάν, και παράλληλα να ληφθεί μέριμνα για το προπονητήριο για τον χειμώνα, την αποκατάσταση του ανύπαρκτου φωτισμού την επισκευή «του ακατάλληλου και επικίνδυνου» γυμναστηρίου.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…