Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκτροπή οχήματος διακινητή μετά από καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

Εκτροπή οχήματος διακινητή μετά από καταδίωξη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

0

Ένας ακόμη διακινητής που μετέφερε εννέα μη νόμιμους μετανάστες με βανάκι εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικισμό της Ροδόπης

 

Συνελήφθησαν στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2021 σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Αγίων Θεοδώρων – Αδριανής, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι o δράστης προηγουμένως δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ τελικά το όχημα εξετράπη σε αγροτεμάχιο. Ο οδηγός – διακινητής ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενος στη σύλληψη. Επισημαίνεται ότι ο συλληφθείς στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το πρωί της Παρασκευής σε οικισμό της Ροδόπης, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι  και να μεταφέρει εννέα  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…