Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο νέες συλλήψεις για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών από τον Έβρο με βάρκα

Δύο νέες συλλήψεις για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών από τον Έβρο με βάρκα

0

Ένας ακόμη διακινητής εντοπίστηκε στην Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης με κλεμμένο ΙΧ

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021, στους νομούς Καβάλας και Έβρου, τρεις διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

 

Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης :Διακίνηση με κλεμμένο ΙΧ

Το πρωί της Πέμπτης, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  αυτοκίνητο και να μεταφέρει τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα σε πρανές και συνελήφθη. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 29-9-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

 

Διακίνηση «εν πλω» στην παρέβρια περιοχή Αμορίου-Έβρου

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στην παρέβρια περιοχή Αμορίου Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με την αστυνομία, με τη σύλληψη των διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα τριάντα περίπου άτομα, τα οποία ανέμεναν στο τουρκικό έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα. Σημειώνεται ότι οι δράστες αντιστάθηκαν κατά την ακινητοποίησή τους από τους αστυνομικούς.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…