Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και φέτος από την Praktiker Hellas

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και φέτος από την Praktiker Hellas

0

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ξάνθης

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών «Η ΑΓΑΠΗ» και την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ξάνθης, οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημα Praktiker Ξάνθης την Τετάρτη 27/10/2021 από τις 16:00 έως τις 20:30.

Η Praktiker Hellas, έχοντας δεσμευτεί να προσφέρει στην κοινωνία με κάθε τρόπο και με έντονα αισθήματα αλληλεγγύης και φροντίδας βρίσκεται για 2η φορά εφέτος -και 14η φορά συνολικά- δίπλα στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης αλλά και στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συμμετοχή στην Αιμοδοσία είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, ενώ θα συνεισφέρουν και οι εργαζόμενοι του καταστήματος. Σκοπός όλοι μαζί, να κάνουμε μία ανιδιοτελή κίνηση αγάπης προσφέροντας το πολυτιμότερο αγαθό, το αίμα, χαρίζοντας ελπίδα και χαμόγελα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» είναι ο πρώτος εθελοντικός σύλλογος στην Ελλάδα και αποτελεί από το 2003 τον πρώτο φορέα σε προσφορά αίματος σε ολόκληρη τη χώρα βάσει των στοιχείων που τηρεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Σημείο διεξαγωγής: Είσοδος Καταστήματος Praktiker Ξάνθης, Flamingo Retail Park | 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, ΤΚ 67 100, Τηλέφωνο: 211 100 1122

Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έχει πέραση η ενεργειακή αναβάθμιση στα νοικοκυριά της Ξάνθης

Μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα προγράμματα «Εξοικονομώ» και αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευ…