Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Άκης  Στολτίδης: Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό με τόσες αναβολές

Άκης  Στολτίδης: Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό με τόσες αναβολές

0

Ραδιοφωνική Συνέντευξη του Τεχνικού Διευθυντή της Ξάνθης

Σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ αναφέρθηκε στον τρόπο εργασίας του και οργάνωσης της ομάδας, και για το πόσο επηρεάζουν τους παίκτες οι διαρκείς αναβολές του πρωταθλήματος.

Δήλωσε για τη θέση που έχει αναλάβει στην ομάδα της Ξάνθης: «Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και αυτό κάνω καλύτερα. Είναι μία θέση που έχει κόπο, αλλά όταν σου αρέσει κάτι, το προσπαθείς. Η έννοια του Τεχνικού Διευθυντή, είναι λίγο θολή στην Ελλάδα, πολλές ομάδες δεν έχουν, άλλες δεν έχουν με τις σωστές προϋποθέσεις, εγώ τώρα άρχισα και τα μαθήματα προπονητικής. Πήρα το UEFA A, για να με βελτιώσει πρώτα σαν επαγγελματία, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να με απασχολήσει μελλοντικά, γιατί είναι κοντά τα δύο επαγγέλματα, εγώ αποτελώ έναν συνεργάτη του προπονητή, είμαι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, δίνω τις συμβουλές μου αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Δεν είσαι τεχνικός διευθυντής όταν οι ανώτεροι σου, σου υπαγορεύουν παίκτες, προπονητές…»

«Οι συνθήκες για τους προπονητές στην Ελλάδα δεν είναι καλές, εγώ χτίζω ένα περιβάλλον για τον προπονητή όσο γίνεται πιο ασφαλές και δεν είναι μόνο δύο ώρες της προπόνησης, έχει μεγάλο φόρτο εργασίας».

Αναφορικά με τη νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Superleague 2: «Με ενοχλεί πολύ αυτό που συμβαίνει, χωρίς την παραμικρή οργάνωση. Δεν ξέρεις τι προγραμματισμό να κάνεις, δεν ξέρει ο προπονητής πως να διαχειριστεί το ρόστερ του, οι ποδοσφαιριστές κουράζονται μόνο με τις προπονήσεις».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…