Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έκδοσης για τον Μπιλ Πάπας

Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρουν ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και έκδοσης για τον Μπιλ Πάπας

0

Τι απαντά η ΠΑΕ Ξάνθης

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία, καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Αυστραλία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sidney Morning Herald, την οικονομική επιθεώρηση Australian Financial Review αλλά και την εφημερίδα The Australian, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς επανειλημμένα ο Μπιλ Πάπας δεν υπάκουσε σε δικαστικές εντολές, παραβίασε εντολές για το πάγωμα των περιουσιακών του στοιχείων και επιπροσθέτως δεν δείχνει διάθεση να επιστρέψει από μόνος του στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αυστραλία, με αυτό το ένταλμα θα δοθεί το σήμα στις ομοσπονδιακές αρχές της κυβέρνησης να ξεκινήσουν διαδικασίες διαπραγματεύσεων με τις αρχές της Ελλάδας για να υποχρεωθεί ο Πάπας να επιστρέψει στην Αυστραλία. Αναφέρεται ωστόσο ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μήνες.

Ανεπίσημες πηγές από την πλευρά της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για ένταλμα σύλληψης, αλλά για ένταλμα προσαγωγής, αφού δεν πρόκειται για μία υπόθεση που βρίσκεται στα ποινικά, αλλά στα αστικά δικαστήρια που δεν έχουν δικαιοδοσία να ζητήσουν ένταλμα σύλληψης και έκδοση στην χώρα. Παράλληλα διευκρινίζουν ότι πρόκειται για ένταλμα προσαγωγής, με σκοπό την προσκόμιση εγγράφων και στοιχείων που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Τέλος τονίζουν από την ΠΑΕ ότι δεν υπάρχει κανένας νομικός και οργανικός σύνδεσμος της ομάδας με την εταιρία που εμπλέκεται με το φερόμενο σκάνδαλο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…