Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βραβεύτηκε ο Βασίλης Τοροσίδης από τον Ρεχάγκελ πριν το παιχνίδι με τη Σουηδία

Βραβεύτηκε ο Βασίλης Τοροσίδης από τον Ρεχάγκελ πριν το παιχνίδι με τη Σουηδία

0

Κρατήθηκε ζωντανή η Εθνική με τη νίκη της

Η Εθνική ομάδα με τη νίκη της με 2-1 επί της Σουηδίας, έφτασε τους έξι βαθμούς και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Ότο Ρεχάγκελ από την κερκίδα, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για το ποδοσφαιρικό έπος του 2004. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Ότο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσφορά του στην Εθνική Ομάδα, ενώ κρατήθηκε ενός ρυθμού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ξανθιώτης βετεράνος στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος αλλά και στη βράβευσή του από τον Ότο Ρεχάγκελ. Δήλωσε συγκεκριμένα:

Για τη νίκη επί της Σουηδίας: «Μεγάλη νίκη, μας αφήνει την ελπίδα μήπως πάρουμε τη δεύτερη θέση. Ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πόσο δυνατή είναι και στο Euro. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της Εθνικής: «Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, υπάρχουν και κακές στιγμές. Τα πιο πολλά παιδιά είναι νέα και η ομάδα καινούρια. Έχουμε τέσσερα δύσκολα ματς μπροστά μας και ρεαλιστικά πρέπει να βλέπουμε τη δεύτερη θέση για να δώσουμε τα πάντα στα μπαράζ».

Για τη στιγμή της βράβευσής του από τον Ότο Ρεχάγκελ: «Χάρηκα γιατί η βράβευση έγινε από ένα άνθρωπο που άφησε το σημάδι του στην Ελλάδα και την Εθνική. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα, για μένα είναι μια επιβράβευση. Τους ευχαριστώ όλους».

Στους έξι βαθμούς η Εθνική με τη νίκη

Με τη νίκη της η Εθνική έφτασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από τους Σκανδιναβούς, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι Μπακασέτας και Παυλίδης σκόραραν για τη γαλανόλευκη, ο Κουάισον μείωσε.

Η Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή με 13 βαθμούς μετά και τη νίκη της απέναντι στο Κόσοβο στην Πρίστινα με 2-0 και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Ελλάδα παραμένει αήττητη στον 2ο όμιλο έπειτα από τέσσερις αγώνες που έχει δώσει, αλλά οι δυο ισοπαλίες ήταν πολύ κακές με Γεωργία (1-1) και Κόσοβο (1-1).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …