Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τροχαίο ατύχημα με διανομέα της E-food στην Ξάνθη

Τροχαίο ατύχημα με διανομέα της E-food στην Ξάνθη

0

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων του Ν. Ξάνθης διεκδικεί να δηλωθεί ως εργατικό ατύχημα και όχι ως τροχαίο

Για ατύχημα που αφορά σε διανομέα της e-food ενημερώνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων του Ν. Ξάνθης, ο οποίος το Σάββατο μετά από σύγκρουσή του με αυτοκίνητο, είχε κάταγμα σε σπόνδυλο στην μέση, και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Οι συνδικαλιστές ιδιωτικοί υπάλληλοι μαζί με τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ζητούν άμεση διαλεύκανση αιτιών του ατυχήματος και του καταλογισμού των ευθυνών, ενώ τονίζουν ότι μέχρι και τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση το συμβάν δεν έχει δηλωθεί σαν εργατικό ατύχημα, αλλά σαν τροχαίο.

«Την ώρα που εκατοντάδες διανομείς της E-FOOD, σε όλη την Ελλάδα ξεσηκώνονταν ενάντια στην πρόθεση της εργοδότριας εταιρίας πατώντας πάνω στο αντεργατικό έκτρωμα της ΝΔ, το νομοσχέδιο Χατζηδάκη να μετατρέψει τους εργαζόμενους, από εργάτες σε «συνεργάτες», με την μαζική τους αντίδραση και πάλη κατάφεραν να πάρει απόφαση- δέσμευση η εταιρία να τις μετατρέψει τις συμβάσεις μας σε αορίστου χρόνου. Την ίδια ώρα στην Ξάνθη δεν «κουνήθηκε» φύλλο, με ευθύνη και της πλειοψηφίας του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, ενώ είχε καταθέσει αίτημα η ΕΣΑΚ (παράταξη που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ.) για προκήρυξη απεργίας σε συντονισμό με τα σωματεία του κλάδου σε όλη την Ελλάδα στις 24 Σεπτέμβρη», σημειώνεται σχετικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…