Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Super League: Οριστικά στην Cosmote TV οι πέντε «άστεγες» ΠΑΕ

Super League: Οριστικά στην Cosmote TV οι πέντε «άστεγες» ΠΑΕ

0

Σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου

Η Super League Interwetten θα κάνει σέντρα για την σεζόν 2021/22 στις 11 Σεπτεμβρίου. Και σχεδόν 60% των αγώνων του πρωταθλήματος θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote TV, αφού έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα οκτώ εκ των δεκατεσσάρων ομάδων.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλωνας Σμύρνης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία και Παναιτωλικός θα φιλοξενηθούν στα κανάλια της Cosmote TV, σε ένα ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς και τα πρωταθλήματα της Premier League και της Lega Serie A.

Η ανακοίνωση της Cosmote TV

Η νέα σεζόν της Superleague Interwetten ξεκινάει και για πρώτη φορά 8 ελληνικές ομάδες θα παίζουν αποκλειστικά στο «γήπεδο» της COSMOTE TV. Μετά τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδίδουν όλους τους εντός έδρας αγώνες για το Πρωτάθλημα της Superleague Interwetten, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής και των ομάδων του Απόλλωνα Σμύρνης, του Βόλου, του Ιωνικού, της Λαμίας και του Παναιτωλικού. Μέσα από τις συμφωνίες αυτές, περίπου το 60% των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα μεταδίδεται για τα επόμενα 2 χρόνια αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα για να καλύψει τους αγώνες των ομάδων για τη Superleague Interwetten, πλαισιώνοντάς τους με πλούσια ρεπορτάζ, παρασκήνιο και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…