Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σοκ στο Μυρωδάτο: Έτρεχε πετρέλαιο από τις βρύσες τους!

Σοκ στο Μυρωδάτο: Έτρεχε πετρέλαιο από τις βρύσες τους!

0
vrisi nero-empros

Βρήκαν την κλειδαριά της δεξαμενής που υδρεύεται  ο οικισμός παραβιασμένη  – Κάποιοι έριξαν πετρέλαιο…και κάποιοι ήπιαν από κεκτημένη ταχύτητα!

Διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία – Συνεργείο της  ΔΕΥΑ Αβδήρων άδειασε και καθάρισε την δεξαμενή – Υποβλήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων

 

Σοκ έχει  προκαλέσει στην μικρή κοινωνία του οικισμού του Μυρωδάτου η έντονη μυρωδιά του πετρελαίου που είχε το νερό που έτρεχε από τις βρύσες τους σήμερα το πρωί. Κάποιοι μάλιστα πλύθηκαν ή ήπιαν από κεκτημένη ταχύτητα αδυνατώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Η έντονη μυρωδιά όμως δεν άφηνε περιθώρια και το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Βρέθηκε παραβιασμένη η κλειδαριά της δεξαμενής

Η έρευνα έδειξε ότι είχε παραβιαστεί η κλειδαριά της δεξαμενής όπου υδρεύεται το χωριό και μόνο. Άμεσα ειδοποιήθηκε και επιλήφθηκε η ΔΕΥΑ Αβδήρων. Συνεργείο της άδειασε την δεξαμενή και την καθάρισε. Επίσης η ΔΕΥΑΑ υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων. Ο δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης εξέφρασε την έκπληξή του ως προς την σκοπιμότητα που είχε αυτή η ενέργεια και την ανησυχία του για το γεγονός ότι κάποιοι θέλησαν να μολύνουν το νερό, ένα δημόσιο αγαθό, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για να μην ξανασυμβεί.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…