Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ροδόπη: 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πιστοποιητικό, σε εσωτερικό χώρο

Ροδόπη: 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς πιστοποιητικό, σε εσωτερικό χώρο

0

Δεκαέξι νέες παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων στην ΑΜΘ

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 99.918 έλεγχοι, από τους οποίους οι 64.077 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 267 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 συλλήψεις, ως ακολούθως:

-153 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 136 πρόστιμα των 300 ευρώ και 17 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 16 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-95 παραβάσεις και 8 συλλήψεις, για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν στην ΑΜΘ οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στην Π.Ε Ροδόπης επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε κατάστημα, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη στον εσωτερικό χώρο, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και 300 ευρώ πρόστιμο στον πελάτη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καβάλα: Δύο φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε ποιμνιοστάσιο

Κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη 313 γραμμαρίων   Συνελήφθη  το πρωί της Πέμπτης 1…