Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παραλαβή των αποτελεσμάτων μαστογραφίας από το Κ.Κ. «Σταύρος Χαλιορής»

Παραλαβή των αποτελεσμάτων μαστογραφίας από το Κ.Κ. «Σταύρος Χαλιορής»

0

Για την εξυπηρέτηση των γυναικών που συμμετείχαν τον Ιούλιο στον δωρεάν έλεγχο, θα βρίσκεται εκπρόσωπος του Κέντρου σήμερα μπροστά στο Δημαρχείο

 

Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» ενημερώνει τις κυρίες που έλαβαν μέρος στη δράση της δωρεάν μαστογραφίας, που διενεργήθηκε το μήνα Ιούλιο, ότι μπορούν να παραλάβουν τους φακέλους των αποτελεσμάτων τους.

Η παραλαβή τους θα γίνεται από τη Γραμματεία του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» στο Μαγικό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-13:00.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους οι κυρίες θα μπορούν να παραλάβουν το φάκελό τους από εκπρόσωπο του Κοινωνικού Κέντρου σήμερα, Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου Ξάνθης.

Για την παραλαβή των αποτελεσμάτων θα είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή κάποιου άλλου επίσημου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία σας, αν τα παραλάβετε οι ίδιες, και αντίστοιχη εξουσιοδότηση με θεώρηση από το ΚΕΠ ή την Αστυνομία, αν τα παραλάβει αντιπρόσωπός σας. Η διαδικασία αυτή θα τηρηθεί αυστηρά για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εαρινή σπορά φυτικών ειδών στο Δέλτα Έβρου για τη νανόχηνα

Η δράση περιλάμβανε σπορές συγκεκριμένων φυτικών ειδών σε υποβαθμισμένες αγροτικές εκτάσει…