Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο «παλμός» της δημοτικής ενημέρωσης χτύπησε στην Ξάνθη

Ο «παλμός» της δημοτικής ενημέρωσης χτύπησε στην Ξάνθη

0

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθης, 3-5/9

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από Δημοτικά ΜΜΕ 25 πόλεων. Εξέχουσα σημασία δόθηκε στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών από τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα

Ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ‘LE CHALET’, στα Πηγάδια. Η υποψηφιότητα της Ξάνθης τέθηκε ως γνωστόν, από τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη στην Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Η συμμετοχή στο συνέδριο ήταν πολύ μεγάλη καθώς παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δημοτικών ΜΜΕ από 25 πόλεις της Ελλάδας. Ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ως οικοδεσπότης καλωσόρισε τους εκπροσώπους της ενημέρωσης ανά την Ελλάδα και ευχήθηκε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες εκτός από τις κύριες εργασίες του Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, απόλαυσαν την ξενάγηση τους σε ολόκληρο τον Νομό Ξάνθης, και παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις φετινές και διαφορετικές γιορτές της Παλιάς Πόλης.

Η κρίση η οποία επήλθε από την πανδημία, σύνθετα θέματα πολιτικής προστασίας καθώς και καταστάσεων κρίσης αποτέλεσαν το κύριο σημείο συζήτησης κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου. Ωστόσο το βασικότερο και κύριο ζήτημα το οποία τέθηκε προς συζήτηση αφορούσε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών από τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Βασικός συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, Παναγιώτης Αμβροσιάδης, ο οποίος ανέλαβε το σύνολο της διοργάνωσης με την καθοριστική συμβολή των υπεύθυνων της «Όμορφης Πόλης».

Ο Δήμαρχος Ξάνθης εξέφρασε τη χαρά του για τη διεξαγωγή του συνεδρίου στην πόλη μας και επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να στηρίξει τις προσπάθειες του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης, σε όλη την πορεία του.

Τέλος σε όλους τους διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά και στον Διευθυντή του Δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης, Τηλέμαχο Αρναούτογλου, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της Ένωσης. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του Δήμου Ξάνθης δώρισαν βιβλία με την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης.

Θεοδώρα Βαϊντερλή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Παρασκευής: «Η χαμένη άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα

Ιούλιος 1965. Ο Αντρέας, δεκαοχτώ χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, επιστρέφει επιτέλους στην πα…