Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κινητοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την πώληση της ΔΕΗ

Κινητοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την πώληση της ΔΕΗ

0

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να συνεχίσει το ξεπούλημα των «ασημικών», αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της καταστροφικής απόφασης»

Καμπάνια ενημέρωσης των ξανθιωτών με καταγγελία κατά της πώλησης μεριδίου της ΔΕΗ, πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα  ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Η τοπική οργάνωσε έδωσε βαρύτητα στις καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοια πρωτοβουλίας, εν μέσω ενεργειακής κρίσης.

Όπως σημείωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Σε μια περίοδο που οι Ξανθιώτες αντιμετωπίζουν με τρόμο τον χειμώνα που έρχεται, καθώς οι τιμές για την θέρμανση την καθιστούν απαγορευτική, ενώ η ακρίβεια καλπάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να συνεχίσει το ξεπούλημα των «ασημικών», αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της καταστροφικής απόφασης. Κάτι βέβαια που δεν αποτελεί έκπληξη για έναν πρωθυπουργό ο οποίος κούνησε το δάχτυλο στους σεισμόπληκτους της Κρήτης, χρεώνοντάς τους το μέγεθος της καταστροφής, λόγω του τρόπου δόμησης. Έναν άνθρωπο που δεν είναι καν διαχειριστής της εξουσίας, αλλά απλώς εντολοδόχος των αρπακτικών, για τα οποία στρώνει το έδαφος προκειμένου να αρπάξουν ότι απέμεινε από τον εθνικό πλούτο. ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ και τώρα ΔΕΗ, αφήνοντας τους καταναλωτές βορά στους επενδυτές! οι οποίοι στρώθηκαν ήδη γύρω από το τραπέζι για το μεγάλο φαγοπότι που ξεκίνησε. Μέσα σε λίγους μήνες το θαύμα Χατζηδάκη αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς άλλη μια επικοινωνιακή φούσκα, καθώς η πραγματικότητα αποδεικνύει πως ο άνθρωπος για τη βρώμικη δουλειά, βλέπε Ολυμπιακή, Λιγνιτικές Μονάδες, Επικουρική Ασφάλιση, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για ένα ακόμη έγκλημα» Η ανακοίνωση καταλήγει: «ΩΣ ΕΔΩ. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές και αυτές δε θα επιτρέψουν αμαχητί να ξεπεραστούν».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέος εκτελεστικός γραμματέας της ΠΑΜΘ ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης

Αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Ζωής Κοσμίδου   Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής …