Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΠΑΕ Ξάνθης αποχαιρετά τον Σάκη Ψωμά

Η ΠΑΕ Ξάνθης αποχαιρετά τον Σάκη Ψωμά

0

Έφυγε στα 73 του χρόνια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ

Η Ξάνθη και ο ΑΟΞ θρηνεί την απώλεια ενός εμβληματικού παίκτη, του Σάκη Ψωμά, του ποδοσφαιριστή που πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ της ομάδας και συνδέθηκε άρρηκτα με τα πρώτα βήματα και την ιστορία της. Η ΠΑΕ αποχαιρετά τον παλαίμαχο άσσο της με μία συγκινητική ανακοίνωση όπου εκφράζει και τα συλλυπητήρια στην κόρη του Σοφία Ψωμά, που είναι μέλος του Δ.Σ. της ομάδας.

Αναφέρει η ΠΑΕ: « Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Σάκη Ψωμά, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ, ο οποίος είχε σημειώσει και το πρώτο ιστορικό γκολ, με το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη ιστορία της ομάδας μας.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στις 24/12/1948 στην Ξάνθη κι εκτός από την ποδοσφαιρική του προσφορά στα πρώτα χρόνια του ΑΟΞ, στη δεκαετία του ’80 είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν βοηθός προπονητή και σαν σκάουτερ, ενώ ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών “Δημόκριτος”.

Η Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Σοφία Ψωμά για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα. Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας στέκεται στο πλευρό της.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …