Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Ξάνθη καλωσορίζει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

Η Ξάνθη καλωσορίζει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ

0

Θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από τις 3/09 έως τις 5/09

Θα φιλοξενηθούν εκπρόσωποι των Δημοτικών ΜΜΕ από 25 πόλεις

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Η υποψηφιότητα της Ξάνθης τέθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης, κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη στην Ένωση Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Εκπρόσωποι των Δημοτικών ΜΜΕ από 25 πόλεις θα βρίσκονται στην Ξάνθη, από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με το πρόγραμμα, εκτός από τις κύριες εργασίες του Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε ολόκληρο τον Νομό Ξάνθης, προβάλλοντας τις ομορφιές της περιοχής, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πανδημία, θέματα πολιτικής προστασίας και καταστάσεων κρίσης θα τεθούν κατά τις εργασίες του συνεδρίου, στη διάσταση της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών κατά τις κρίσιμες πρώτες ώρες των συμβάντων, από τις συχνότητες αναφοράς των Δημοτικών ΜΜΕ και της επιχειρησιακής ετοιμότητας, με υποδομές και μνημόνια ενεργειών που ακολουθούνται πιστά.

«Η Ξάνθη ανοίγει για μία ακόμη φορά τη μεγάλη αγκαλιά της και υπόσχεται να σταθεί στο ύψος των προκλήσεων της επικοινωνίας», σημείωσε σχετικά η Διοίκηση Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος Επικοινωνίας Δήμου Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τέλος 8 λεπτών από 1η Ιουνίου σε καθορισμένες συσκευασίες πλαστικών

Αφορά πλαστικά μπουκάλια με ετικέτα που περιέχουν πολυβινυλοχλωρίδιο   Κατά οκτώ λεπτ…