Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επτά θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Ξάνθης

Επτά θέσεις ιατρών προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Ξάνθης

0

Ελ. Ροφαέλα: «Οι συντονισμένες προσπάθειές μας, αποδίδουν καρπούς. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη θωράκιση του νοσοκομείου μας»

Πρόκειται για δύο θέσεις Αναισθησιολογίας (Διευθυντή), δύο θέσεις για τη Μ.Ε.Θ., μία θέση Εσωτερικής Παθολογίας, μία θέση Εσωτερικής Παθολογίας και μία θέση Νεφρολογίας

Προκήρυξη που περιλαμβάνει την κάλυψη είκοσι θέσεων ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Σερρών ενέκρινε με απόφασή του το Υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, η προκήρυξη που υπογράφει ο νέος Υπουργός Υγείας, κ. Αθανάσιος Πλεύρης, αφορά την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Γενικών Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας και Κέντρων Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια Πρόκειται συνολικά για 543 προσλήψεις σε όλη τη χώρα, με βάση τα αιτήματα που κατατέθηκαν από τις επιμέρους Υγειονομικές Περιφέρειες.

Για την περιοχή μας καίριο ζητούμενο αποτελεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των ιατρών, καθώς οι προηγούμενες τρεις προκηρύξεις απέβησαν άκαρπες και το πρόβλημα της υποστελέχωσης ταλανίζει με γεωμετρικά αυξανόμενο ρυθμό το Νοσοκομείο.

Τέσσερις θέσεις Διευθυντών, δύο Επιμελητών Α’ και μία Επιμελητή Β’ στο ΓΝΞ

Με αφορμή την προκήρυξη, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης γνωστοποίησε ότι περιλαμβάνονται επτά θέσεις ειδικευμένων ιατρών στην Ξάνθη.

Ειδικότερα:

•2 θέσεις Διευθυντή Αναισθησιολογίας

•2 θέσεις Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για την ΜΕΘ)

•1 θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας

•1 θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας

•1 θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας

«Οι συντονισμένες προσπάθειές μας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας, αλλά και η αδιάλειπτη βούληση του Υπουργείου Υγείας και της 4ης ΥΠΕ για την υποστήριξη της υγειονομικής κάλυψης του Νομού μας, αποδίδουν καρπούς. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα τη θωράκιση του νοσοκομείου μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικήτριας Έλενας Ροφαέλα.

Έξι θέσεις στην Δράμα και μία στην Καβάλα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας προκηρύσσονται έξι θέσεις γιατρών στις εξής ειδικότητες: Ακτινολογίας , Αναισθησιολογίας , Καρδιολογίας , Παθολογικής Ανατομικής , Ωτορινολαρυγγολογίας , Γαστρεντερολογίας .

Στο Νοσοκομείο Καβάλας προκηρύσσεται μία θέση γιατρού Αναισθησιολογίας ή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική) ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική διάσωση, προ-νοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας για το Τ.Ε.Π.).

Τέλος, στο Νοσοκομείο Σερρών προκηρύσσονται έξι θέσεις γιατρών και συγκεκριμένα: Ακτινολογίας, Αναισθησιολογίας, Μαιευτικής και Γυναικολογίας, Νευρολογίας, Χειρουργικής και Ωτορυνολαρυνολαρυγγολογίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών υποδέχτηκε στο χώρο του το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης

Ξεναγήθηκαν στο Εκθετήριο Ελληνικών Παραδοσιακών Ενδυμασιών του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθ…