Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επτά νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Επτά νέες συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Καθημερινό το «κυνηγητό» με την αστυνομία

Συνελήφθησαν την Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2021 στους νομούς Ροδόπης, Καβάλας και Έβρου, επτά  διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αμαξάδες Ροδόπης: Οι δύο άντρες λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή ελέγχου σε ΙΧ που επέβαιναν οι άλλοι δύο

Το μεσημέρι της Δευτέρας πλησίον του οικισμού Αμαξάδων Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις άντρες, διότι εντόπισαν τους δύο να επιβαίνουν σε  αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες και μετέφεραν οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Επαρχιακή οδός Δαδιάς-Λουτρών: Οδηγός-διακινητής ακινητοποιήθηκε μετά από ελιγμούς

Στη συνέχεια, το απόγευμα , στην επαρχιακή οδό Δαδιάς – Λουτρών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικινδύνους ελιγμούς. Τελικά, ο διακινητής ακινητοποίησε το όχημα σε αγροτεμάχιο πλησίον του οικισμού Δορικού Έβρου και συνελήφθη, διότι μετέφερε παράνομα με το παραπάνω όχημα οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ε.Ο. Σαπών-Κομοτηνής: Διακινητής μετέφερε τρεις μη νόμιμους μετανάστες

Το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Σαπών – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν  διακινητή, διότι οδηγώντας  αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα τρεις  μη νόμιμους μετανάστες.

Εγνατία Καβάλας-Θεσσαλονίκης: Χρησιμοποιούσε το ΙΧ για διακίνηση δύο μη μόνιμων μεταναστών

Τέλος, κατά τις  βραδινές ώρες της Δευτέρας προς την Τρίτη στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Και από τις τέσσερις υποθέσεις κατασχέθηκαν συνολικά  πέντε  αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…