Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Επίσκεψη της Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

0

Η υφυπουργός Εργασίας συζήτησε με την πρόεδρο του Κέντρου Αναστασία Τζαμπαζλή

Την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις συνθήκες λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και των παραρτημάτων του είχε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά την επίσκεψή της σε αυτά και τη συνάντησή της με την Πρόεδρο του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή.

Η κυρία Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του Κέντρου για την προσφορά τους και την αμέριστη φροντίδα τους προς τους φιλοξενούμενους, ιδίως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Παράλληλα, συζήτησε με την Πρόεδρο τα προβλήματα, τις λύσεις τους και τον τρόπο με τον οποίο αυτές θα υλοποιηθούν, καθώς και τις προοπτικές για τη περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ωφελούμενων των ιδρυμάτων.

Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη διατήρησης της συνοχής των παραρτημάτων, για την οποία η κυρία Μιχαηλίδου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της προς την κυρία Τζαμπαζλή, αλλά και στις δύο επιπλέον στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης που έχουν ανοίξει και λειτουργούν ως όχημα της Πολιτείας για την αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρίες.

H κα. Μιχαηλίδου συνεχάρη την Πρόεδρο κα. Αναστασία Τζαμπαζλή και την κα. Χατζηδημητρίoυ Κατερίνα υπεύθυνη του Παραρτήματος του Κέντρου στη Δράμα για τη δουλειά που πραγματοποιούν αλλά και για το καινοτόμο και υπέροχο βίντεο που δημιουργήθηκε για το φεστιβάλ με στόχο την ανάδειξη της λειτουργίας των δομών. Επίσης απόλυτα ικανοποιημένη έδειξε και στη επίσκεψη της στην Κομοτηνή όπου συνεχάρη την κα. Αγγελική Γκότση υπεύθυνη του παραρτήματος του Κέντρου στην Κομοτηνή.

Υπογραμμίστηκαν επίσης οι δύο σημαντικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, αφενός με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για τον «προσωπικό βοηθό» των ατόμων με αναπηρία και αφετέρου με την τροπολογία με την οποία το επιπλέον προσωπικό που προσελήφθη στις προνοιακές δομές λόγω της πανδημίας, να συνεχίσει να εργάζεται σε αυτές και τους επόμενους μήνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Πράσινο φως» για μελέτες για δύο κυκλικούς κόμβους στο νομό μας

Στην διασταύρωση προς παραλία Μυρωδάτου και στο ύψος του Flamingo- Εγκρίθηκαν από το περιφ…