Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επιχείρησαν να επιβιβάσουν σε λεωφορείο 30 μη νόμιμους μετανάστες

Επιχείρησαν να επιβιβάσουν σε λεωφορείο 30 μη νόμιμους μετανάστες

0

Νέες συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί, στην Εγνατία οδό στο ύψος του οικισμού Νίψας, συνελήφθη ένας άντρας διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με αυτοκίνητο, παράνομα, πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε  πινακίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε δασική οδό του Έβρου, συνελήφθησαν τρεις διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβιβάζουν σε λεωφορείο τριάντα μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρουν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας. Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες – διακινητές επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενοι κατά τη σύλληψη.

Στη συνέχεια, και από τις τρεις περιπτώσεις κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, ένα λεωφορείο και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…