Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επαναδημοπράτηση για μίσθωση ακινήτου με σκοπό την εύρεση στέγης για το 9 νηπιαγωγείο

Επαναδημοπράτηση για μίσθωση ακινήτου με σκοπό την εύρεση στέγης για το 9 νηπιαγωγείο

0

Το θέμα θα τεθεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής το πρωί της Τρίτης

 

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9.30 πμ συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή του δήμου Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση της με αριθμό 15/2021 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με θέμα «Ψήφιση πίνακα στοχοθεσίας 2021
  2. Έγκριση δημοπράτησης της άγονου της με Αρ.Πρωτ.16466/10-07-2020 διακήρυξης δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του 9ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης
  3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, έτους 2021
  4. Αποδοχή δωρεάν παραχώρησης χρήσης ακίνητου στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης
  5. Έγκριση του από 20-5-2021 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του διαγωνισμού για την «Αποκατάσταση συστήματος θέρμανσης, ψύξης και αερισμού και αντικατάσταση των προβολέων φωτισμού του αγωνιστικού χώρου του κλειστού αθλητικού κέντρου «Φίλιππος Αμοιρίδης»
  6. Έγκριση του από 2 Αυγούστου 2021 πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Σ.Φ.Η.Ο.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»
  7. Έγκριση από 10 Αυγούστου 2021 πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης»
  8. Έγκριση του από 24-8-2021 πρακτικού αποσφράγισης & ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου του διαγωνισμού για τις διοικητικές δαπάνες αποκεντρωμένων προμηθειών Κ.Σ. «ΣΤΗΡΙΖΩ» Π.Ε. Ξάνθης (2018-2019)
  9. Έγκριση του από 02-09-2021 πρακτικού αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού για τις «Ανάπτυξη-Επέκταση Συστήματος Υπόγειας Αποθήκευσης & Αποκομιδής Απορριμμάτων σε κοινόχρηστα σημεία του Δήμου Ξάνθης)»
  10. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου κατάλληλων για να καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες του Δήμου Ξάνθης», σύμφωνα με τον Ν.4412/2016
  11. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξάνθης, ως συνδιοργανωτή, για τη διοργάνωση εκδήλωσης του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Σταυρούπολης «Η ΔΟΞΑ»

Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων για σκοπούς μετακίνησης του Δημάρχου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έπαινοι αλλά και …υπόνοιες για το ΣΒΑΑ

Ανακοινώσεις Φανουράκη με υπόνοιες για αναθέσεις μη σύννομες και εμπλοκή δημοτικού συμβούλ…