Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εγνατία: Νέο τροχαίο σε καταδίωξη διακινητή

Εγνατία: Νέο τροχαίο σε καταδίωξη διακινητή

0

Το ΙΧ του διακινητή προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα. Σύλληψη διακινητή και στην επαρχιακή οδό Κρηνίδων-Καλαμώνα

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης,1 Σεπτεμβρίου 2021, στους νομούς Καβάλας και Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας δύο άντρες-διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε διαχωριστική νησίδα και ο οδηγός– διακινητής συνελήφθη, καθόσον διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με το παραπάνω όχημα έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Ακόμη, στην επαρχιακή οδό Κρηνίδων – Καλαμώνα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι και οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν δύο. αυτοκίνητα.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακή Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…