Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο ακόμη συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

Δύο ακόμη συλλήψεις διακινητών στη Θράκη

0

Ο ένας μετέφερε με ΙΧ οκτώ άτομα-Ο δεύτερος άλλα έξι

Συνελήφθησαν την Τρίτη,31 Αυγούστου 2021 στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο άντρες διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης: Ο διακινητής μετέφερε με ΙΧ οκτώ μη νόμιμους μετανάστες

Το πρωί της Τρίτης, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Έβρος: Το όχημα του διακινητή έφερε πινακίδες δηλωμένες για κλοπή στη Θεσσαλονίκη

Το μεσημέρι, πλησίον του οικισμού Λουτρών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 23-8-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καβάλα: Δύο φυτά κάνναβης εντοπίστηκαν σε ποιμνιοστάσιο

Κατασχέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη 313 γραμμαρίων   Συνελήφθη  το πρωί της Πέμπτης 1…