Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακίνηση μεταναστών με ταξί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

Διακίνηση μεταναστών με ταξί στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

1

Τρεις συνολικά οι συλλήψεις διακινητών σε υποθέσεις διακίνησης στη Θράκη

Συνελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα,5 και 6 Σεπτεμβρίου στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το απόγευμα στην Επαρχιακή Οδό Αισύμης – Άβαντα, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας αγροτικό μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 27-8-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ταξί και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…