Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ:  Θα παίξει φιλικό με τον Άρη Αβάτου αντί για τη Βέροια

ΑΟΞ:  Θα παίξει φιλικό με τον Άρη Αβάτου αντί για τη Βέροια

0

Την Κυριακή στη Φελώνη

Με τον Άρη Αβάτου αντί της Βέροιας θα δώσει το τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο ΑΟΞ, την Κυριακή στις 17.30 στο γήπεδο της Φελώνης.

Ο ΑΟΞ συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές διπλές προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν με ασκήσεις ενδυνάμωσης τα πρωινά και με ασκήσεις τακτικής τα απογεύματα, με στόχο να δημιουργήσουν ένα φορμαρισμένο και δυνατό σύνολο για να διεκδικήσει η ομάδα με αξιώσεις την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ΑΟΞ για το πρωτάθλημα της Superleague 2 θα διεξαχθεί λοιπόν το παιχνίδι με τον Άρη  Αβάτου, που είναι η πιο αξιόμαχη ερασιτεχνική ομάδα του νομού, με σταθερή συμμετοχή στην Γ΄Εθνική τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ο Άρης προκρίθηκε στη Β΄Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι το παιχνίδι αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία προετοιμασίας και για την ομάδα του Αβάτου.

Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Ραντού Γκουνσάρι, λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Ομάδα της Μολδαβίας που αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γκουνσάρι έπαιξε βασικός στον αγώνα με την Αυστρία, ενώ η Εθνική του αντιμετωπίζει το Σάββατο την Σκωτία και την Τρίτη τις Νήσους Φερόε.

Για το παιχνίδι της Κυριακής η ΠΑΕ ανακοίνωσε τους φιλάθλους για το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενημερώνει πως και στο παιχνίδι προετοιμασίας της Κυριακής (5/9) με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο της Φελώνης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα για τους ενήλικες θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο της Φελώνης με την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο 6μηνο με την βεβαίωση νόσησης.

Για τους ανήλικους είναι προαπαιτούμενο είτε το μοριακό test (εντός 72 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), είτε το rapid test (εντός 48 ωρών από την ώρα έναρξης του αγώνα), τα οποία πρέπει να είναι δηλωμένα στο gov.gr και να υπάρχει η σχετική βεβαίωση.

Τα παιδιά έως 12 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με self test (εντός 24ων ωρών).

Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας για όλους

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …