Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Σήμερα κληρώνει για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο

ΑΟΞ: Σήμερα κληρώνει για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο

0

Το Σάββατο θα γίνει το  φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β΄

Σήμερα το πρωί στις 11.30 θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών για την 4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν προκριθεί εκτός από την Ξάνθη οι:  Προοδευτική, Διαγόρας Ρόδου, Καλαμάτα, Κοζάνη, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Ηρακλής, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας, Εργοτέλης, Κηφισιά, Παναχαϊκή, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός και Αιγάλεω ή Χανιά (εκκρεμεί).

Εκτός από το δεύτερό του παιχνίδι για το Κύπελλο, ο ΑΟΞ δεν έχει άμεσα άλλες επίσημες υποχρεώσεις μιας και η πρεμιέρα της SUPERLEAGUE 2 θα γίνει στην καλύτερη περίπτωση το επόμενο Σαββατοκύριακο. Έτσι το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ Β΄ που είχε αναβληθεί το προηγούμενο Σάββατο, λόγω του αγώνα Κυπέλλου με τον Καραϊσκάκη, ορίστηκε να γίνει το προσεχές Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στο Xanthi FC Arena και ώρα 16:30.

Τόσο στο φιλικό όσο και στο παιχνίδι του Κυπέλλου ο προπονητής της ομάδας θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Θυμιάνη, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες του 4ου Ομίλου του UEFA U21 Championship, με τις αντίστοιχες ομάδες της Λευκορωσίας (8/10) και της Κύπρου (12/10).

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…