Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Άνοιξε η πλατφόρμα για την κράτηση εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Άνοιξε η πλατφόρμα για την κράτηση εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου

0

Η είσοδος είναι δωρεάν και η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη

Η Π.Ε. Ξάνθης, σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia, διοργανώνει συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την οποία συνοδεύει ο Γιώργος Κακοσαίος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο ΑΟΞ την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00. Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο προϋποθέτει ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο σύνδεσμο https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest . Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων ενεργοποιήθηκε από χθες, Τετάρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι με την είσοδό τους  στην εφαρμογή, συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνουν  επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύετε –τυπωμένο ή στο κινητό  – κατά την προσέλευσή. Η κράτηση θέσης δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται παρακαλούνται όσοι προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση.

Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του e-mail που αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη. Για τον ίδιο λόγο η διάθεση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Δύο λαλούν και όλοι διαβάζουν…»: Λέσχη ανάγνωσης στο Μουσείο

Νέο εργαστήριο για παιδιά με τη Δήμητρα Πυργελή   Η λέσχη ανάγνωσης «Δύο λαλούν και ό…