Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΜΘ: Εντατικοί έλεγχοι στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς για τήρηση των μέτρων

ΑΜΘ: Εντατικοί έλεγχοι στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς για τήρηση των μέτρων

0

Ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο ΚΤΕΛ και τέσσερις παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικών, από επιβάτες λεωφορείου

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 92.329 έλεγχοι, από τους οποίους οι 52.481 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 298 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη, ως ακολούθως:

-91 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 87 πρόστιμα των 300 ευρώ και 4 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 1 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

-21 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων 6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-186 παραβάσεις και 1 σύλληψη, για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σημειώθηκαν:

-14 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενους, ιδιοκτήτες και πελάτες σε καταστήματα. Επιπλέον, μία παράβαση, για μη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο ΚΤΕΛ.

– 4 παραβάσεις, για στέρηση πιστοποιητικών, από επιβάτες λεωφορείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΜΘ: Επτά νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους και πελάτες

Βεβαιώθηκε παράβαση για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων σε κατ…