Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υποβάλλονται τα αιτήματα για παραχώρηση εκτάσεων από το Δημόσιο στο δήμο Ξάνθης για παιδικές χαρές και το 8ο νηπιαγωγείο  

Υποβάλλονται τα αιτήματα για παραχώρηση εκτάσεων από το Δημόσιο στο δήμο Ξάνθης για παιδικές χαρές και το 8ο νηπιαγωγείο  

0

Εγκρίνονται στην συνεδρίαση της ΟικονομικήςΕπιτροπής την Τρίτη

 

Tακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, και ώρα 09:30 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση όρων απευθείας διαπραγμάτευσης – Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών που αφορούν: Υλικά και Εργασίες αναβάθμισης δικτύου παροχής ιατρικού οξυγόνου του Γενικού Νοσοκομείου »
  2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης, επισκευής και πιστοποίησης ανελκυστήρων του Δήμου Ξάνθης »
  3. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του συνοπτικού με τίτλο: « Ανάθεση υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς»
  4. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης – κίνησης και κίνησης και λιπαντικών»
  5. Έγκριση ωρομίσθιας αποζημίωσης διάθεσης μηχανημάτων έργου και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Πολιτικής Προστασίας λόγω πυρκαγιάς
  6. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού για την «Ανάπτυξη – επέκταση συστήματος Υπόγειας Αποθήκευσης & Αποκομιδής Απορριμάτων σε κοινόχρηστα σημεία του Δήμου Ξάνθης»
  7. Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση τριών (3) εκτάσεων που ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για κοινωφελείς σκοπούς ( Ανασύσταση Παιδικών Χαρών).
  8. Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση έκτασης που ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΥΠΑΑΤ (Τμήμα Αξιοποίησης Ακινήτων) για κοινωφελείς σκοπούς (Ανασύσταση Παιδικών Χαρών).
  9. Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση έκτασης που ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων-Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για κοινωφελείς σκοπούς ( Ανασύσταση Παιδικών Χαρών).
  10. Υποβολή αιτήματος για την παραχώρηση έκτασης που ανήκει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ( Ελληνικό Δημόσιο-Δ/νση Δασών) για ανέγερση και στέγαση του 8ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης.
  11. Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…