Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τσουχτερά τα πρόστιμα στην ΑΜΘ για παραβίαση των μέτρων

Τσουχτερά τα πρόστιμα στην ΑΜΘ για παραβίαση των μέτρων

0

2.000 ευρώ πρόστιμο για παράνομη εξυπηρέτηση ατόμων σε κλειστό χώρο στην Ροδόπη και 5.000 ευρώ για άρνηση υποβολής σε δειγματοληπτικό έλεγχο στην Καβάλα

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Τρίτη 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 103.982 έλεγχοι, από τους οποίους οι 62.652 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 183 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν 3 συλλήψεις, ως ακολούθως:

•107 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 104 πρόστιμα των 300 ευρώ και 3 των 150 ευρώ, εκ των οποίων 13 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

•17 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων 10 στο Βόρειο Αιγαίο και 7 στην Κρήτη.

•59 παραβάσεις και 3 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικά για την ΑΜΘ, στην Π.Ε Ροδόπης επιβλήθηκε 2.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση στον εσωτερικό χώρο ατόμων χωρίς πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού, και στην ΠΕ Καβάλας έλαβε χώρα σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο για άρνηση υποβολής σε δειγματοληπτικό έλεγχο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται η εκδίκαση του εργατικού ατυχήματος της ΕΛΒΙΖ

Μετά από πέντε αναβολές αναμένεται να τεθεί στην κρίση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάν…