Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε υποβρύχιες σπηλιές και εκβολές συνεχίζονται οι έρευνες για τον 21χρονο αγνοούμενο

Σε υποβρύχιες σπηλιές και εκβολές συνεχίζονται οι έρευνες για τον 21χρονο αγνοούμενο

0

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

Πολύ δύσκολες στιγμές ζουν από την Τετάρτη το απόγευμα γονείς και φίλοι του 21χρονου, που εξαφανίστηκε στο Νέστο. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αγνοείται μετά από βουτιά που έκανε την Τετάρτη νωρίς το απόγευμα στον ποταμό Νέστο στο ύψος της Γαλάνης στην Ξάνθη. Ο νεαρός ο οποίος κατάγεται από την Καβάλα  είχε πάει για μπάνιο μαζί με την παρέα του όταν επιχείρησε να βουτήξει αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και χάθηκε από το οπτικό πεδίο των φίλων του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σύμφωνα με πληροφορίες. Οι αυτοδύτες επιχειρούν συνεχώς, ενώ σήμερα το πρωί έκλεισαν και τα αρδευτικα κανάλια προκειμένου να πραγματοποιηθεί έρευνα και μέσα σε σπηλιές.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης πως σε όλη αυτή την προσπάθεια συνδράμει ο Στρατός, η Πυροσβεστική, το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.
Όμως πάρα τις μεγάλες προσπάθειες οι έρευνες δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, διότι πρόκειται για περιοχή με ορμητικά νερά τα οποία μπορούν να παρασύρουν και να εγκλωβισουν σε διάφορα σημεία στη ροή του ποταμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…