Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τα Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξάνθης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων 2021

Τα Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ξάνθης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων 2021

0

Τσέπελης: «Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και σε όσους τους στήριξαν. -Καλωσορίζω τους νέους φοιτητές του ΔΠΘ και υπενθυμίζω πως υπάρχει και δεύτερη προσπάθεια για όσους δεν πέτυχαν τον στόχο τους»

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ, Χρ. Τσέπελης αμέσως μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής συνεχάρη τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021,οι οποίοι μετά από στερήσεις και ατέρμονη προσπάθεια χρόνων είδαν το όνειρό τους να πραγματοποιείται. Ωστόσο, τόνισε πως υπάρχει και μία δεύτερη ευκαιρία για αυτούς που δεν κατάφεραν να περάσουν στην σχολή της αρεσκείας τους. Συνεπώς, με οδηγό την πίστη μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

«Θερμά συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βλέποντας τους κόπους τους να επιβραβεύονται, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε αυτό το διάστημα, στην κοινωνία μας. Η επιτυχία αυτή είναι ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους και εύχομαι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, να ανοίξουν ορίζοντες και προοπτικές, να φωτίσουν τους δρόμους του μέλλοντος τους. Συγχαρητήρια στους λειτουργούς της εκπαίδευσης και τους γονείς, οι οποίοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, στάθηκαν με υπομονή και δύναμη κοντά στα παιδιά τους, προσφέροντας απλόχερα, στήριξη στους αγώνες τους. Σε όσους δεν πέτυχαν, προς το παρόν, τους στόχους τους, εύχομαι να διεκδικήσουν και πάλι με πίστη και αφοσίωση το αύριο, γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας που δείχνει τις κατευθύνσεις και μας οδηγεί σε δεκάδες επιλογές, που κάθε φορά, σταθμίζοντας τις συνθήκες, επιλέγουμε. Καλωσορίζω, ταυτόχρονα στην Ξάνθη μας, τους επιτυχόντες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τους διαβεβαιώνω ότι, ο Δήμος Ξάνθης και η φιλόξενη τοπική μας κοινωνία, έχουν την αγκαλιά τους ανοιχτή και θα είναι δίπλα τους, σε κάθε τους βήμα. Όλοι εσείς είστε το μέλλον μας και εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να σας δώσουμε τη σκυτάλη, για να διεκδικήσετε ακόμη πιο αποτελεσματικά, την πρόοδο και την ευημερία, της κοινωνίας μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …