Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στον τελικό της Κυριακής θα δώσει μάχη για το χρυσό η Εθνική ομάδα του πόλο

Στον τελικό της Κυριακής θα δώσει μάχη για το χρυσό η Εθνική ομάδα του πόλο

0

Έτοιμη να γράψει ιστορία έναντι στην Ισπανία ή την Σερβία

Στιγμές χαράς και δόξας μας χάρισε το πρωί η Εθνική πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.Έχοντας εξασφαλίσει ήδη μετάλλιο, το πρώτο στην ιστορία της εθνικής πόλο ανδρών, η πιο επιτυχημένη ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού της χώρας με συνεχείς παρουσίες από το 1980 φτάνει εκεί όπου προσπαθούσε να σκαρφαλώσει επί δεκαετίες, λίγο πριν το πρώτο σκαλί του βάθρου. Η Εθνική πόλο θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (8/8, 10.30) όπου θα κυνηγήσει το όνειρο του χρυσού μεταλλίου έναντι της Ισπανίας ή της Σερβίας.

Η φοβερά προετοιμασμένη ομάδα του Θοδωρή Βλάχου εμφανίστηκε αήττητη στον σημερινό αγώνα έναντι της Ουγγαρίας και εξασφάλισε μετάλλιο. Η Εθνική ομάδα μπήκε στην πισίνα με τη φόρα που είχε απ’ όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με Αργυρόπουλο και Γκιουβέτση, κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο 2-1.

Στα τελευταία, κρίσιμα λεπτά η Ουγγαρία ισοφάρισε (5-5) αλλά με το πρώτο γκολ του Φουντούλη στο ματς η Ελλάδα απέκτησε ξανά προβάσισμα (6-5) και λίγο αργότερα ο Σκουμπάκης με εξαιρετικό μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην Ελλάδα (9-6) και χάρισε χαμόγελα σε όλη την Εθνική πόλο καθώς και όλους τους Έλληνες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…