Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σε θέση ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Αβδήρων ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ

Σε θέση ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου Αβδήρων ο Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ

0

Θα παρέχει υπηρεσίες με βάση σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης

Την πρόσληψη του πρώην Δημάρχου Σελέρου, Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, ως ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάρτησε στη Διαύγεια ο Δήμος Αβδήρων.

Σύμφωνα με την απόφαση o Iντζέ Μεμέτ Μπιρόλ προσλαμβάνεται για την επικουρία του Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη, σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς να έχει αποφασιστικές αρμοδιότητες, με βάση σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την παροχή των υπηρεσιών. Σε αυτό το σημείο, υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές δεν είχε κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά συμμετείχε, στη συνένωση των παρατάξεων Μπιρόλ-Καλιαμπάκα-Τσολακίδη, με επικεφαλής τον τελευταίο, ως υποψήφιος σύμβουλος.

Όπως αναφέρει τμήμα της απόφασης :«Προσλαμβάνουμε τον Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ του Σελαμή, πτυχιούχο του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ενάτης Σεπτεμβρίου Τουρκίας, ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένη γνώμη, γραπτά ή προφορικά σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…