Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παραιτήθηκε ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κώστας Τσεγγελίδης

Παραιτήθηκε ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κώστας Τσεγγελίδης

0

Εκφράζει πικρία για το γεγονός ότι δεν δρομολογήθηκαν συντονισμένα θέματα τουριστικής ανάπτυξης στο δήμο

Την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτης του δημάρχου υπέβαλε ο Κώστας Τσεγγελίδης, εκφράζοντας πικρία και δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν δρομολογήθηκαν θέματα τουριστικής ανάπτυξης στο δήμο, τα οποία και αποτελούν τον τομέα ενασχόλησής του. Πράγματι, η επιτροπή τουρισμού δεν έχει συνεδριάσει, ενώ, συνεκτιμώντας και τις συνθήκες της πανδημίας δεν έχει ενέργειες προώθησης της περιοχής. Φήμες πάντως, αποδίδουν την παραίτηση και στο γεγονός ότι ο πατέρας του Γιάννης και πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης, αλλά και αντιδήμαρχος στο δήμο Ξάνθης κάνει σκέψεις για να κατέλθει ξανά στον αυτοδιοικητικό στίβο με αυτόνομο συνδυασμό.

Στην επιστολή του ο Κώστας Τσεγγελίδης αναφέρει: «Δια της παρούσης σας υποβάλω την παραίτησή μου από ειδικός συνεργάτης σε θέματα Τουρισμού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα των 17 μηνών και 16 ημερών.

Παρόλες τις συνεχείς οχλήσεις, τόσο από μέρους μου, όσο και από στενούς σας συνεργάτες, δεν συγκαλέσατε καμία φορά την επιτροπή Τουρισμού τα τελευταία 2 χρόνια. Παράλληλα, δεν αναλήφθηκε καμία πρωτοβουλία, ενέργεια ή δράση σε θέματα που άπτονται γενικότερα του Τουρισμού, με απώτερο σκοπό των ανασύνταξη/αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου μας. Απόρροια των παραπάνω η θέση που κατέχω να υφίσταται μεν, άνευ αντικειμένου δε, απασχολούμενος κυρίως σε γραφειοκρατικά θέματα, ήσσονος σημασίας.

Ως εκ τούτου, δεν επιθυμώ πλέον η κάλυψη του κόστους μισθοδοσίας της θέσης μου (907 ευρώ πλέον ασφάλισης) να επιβαρύνει περαιτέρω τους Δημότες της Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 159 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή

Η παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου «πλήγωσαν» τη ΝΔ – Η επόμενη μέρα με φόντο τις ευρ…