Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΕ Ξάνθης: Ζητά άμεση διαλεύκανση των καταγγελιών για «απειλές» που δέχθηκε ο Τάτος

ΠΑΕ Ξάνθης: Ζητά άμεση διαλεύκανση των καταγγελιών για «απειλές» που δέχθηκε ο Τάτος

0

Μετά την καταγγελία αποχώρησε με ευχές!

Στις καταγγελίες του Ανδρέα Τάτου, ότι δέχθηκε απειλές  προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΑΟΞ, απάντησε επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθης, ζητώντας άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος μέσος με ανάρτηση του, την οποία στη συνέχεια κατέβασε, ανέφερε ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς για να λύσει το συμβόλαιο με την Ξάνθη, χωρίς να κατονομάζει από ποιους, αλλά φωτογραφίζοντας τη διοίκηση της ΠΑΕ καθώς συμπλήρωσε ότι «το έργο θα έχει και συνέχεια, γιατί κάποιοι δεν τηρούν τα λεγόμενά τους».

Δύο μέρες αργότερα ο Τάτος  αποχαιρετούσε από τα σόσιαλ μίντια την Ξάνθη ευχόμενος τα καλύτερα για την ομάδα (!): ” Με αυτή την ωραία στιγμή με την ομάδα της Ξάνθης, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο! Ο απολογισμός της χρονιάς αυτής αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση! Όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ όσο και τον κόσμο της Ξάνθης, που με στήριξε. Μπορεί να μην καταφέραμε τον πολυπόθυτο στόχο ανόδου όμως θέλω να γνωρίζετε πως μια νεοσύστατη ομάδα κατάφερε να τερματίσει 2η παρά τις δυσκολίες. Εύχομαι στην Ξάνθη να επιστρέψει εκεί που ανήκει! Να είστε όλοι και όλες καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Ξάνθη!

Η ΠΑΕ απάντησε – με αρκετή καθυστέρηση – επίσημα στις αρχικές καταγγελίες του πρώην παίκτη της ως εξής: «Μετά τις καταγγελίες παικτών ότι δέχθηκαν απειλές με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τις καταγγελίες ορισμένων παικτών μας για προσπάθειες χειραγώγησης τους. Δε θα μείνουμε στην αφήγηση των συμβάντων. Άλλωστε, οι μαρτυρίες των παικτών που δέχθηκαν χυδαίες επιθέσεις καταδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι επρόκειτο για ένα ακόμα σκηνικό έντασης. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους νομικούς εκπροσώπους τους και τις αρμόδιες αρχές. Βασικός μας στόχος είναι η διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και η εξασφάλιση της ομαλότητας και της ηρεμίας στην οικογένεια του ΑΟΞ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …