Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οι «4» ασκούν κριτική, αλλά βάζουν «πλάτη» για να ανοίξει το κολυμβητήριο

Οι «4» ασκούν κριτική, αλλά βάζουν «πλάτη» για να ανοίξει το κολυμβητήριο

0

Συνάντηση Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη, Χατζηθεοδώρου και Λύρατζη με τον Τσέπελη στο χώρο των εργασιών

Δεν ικανοποίησαν τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης οι απαντήσεις του δημάρχου, αλλά θεωρούν άμεση προτεραιότητα τη λειτουργία του κολυμβητηρίου

Επίσκεψη στο χώρο εκτέλεσης των εργασιών για το κολυμβητήριο πραγματοποίησαν οι τέσσερις επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σάββας Μελισσόπουλος, Γιάννης Παπαχρόνης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου και Πασχάλης Λύρατζης. Όπως σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωσή τους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με το δήμαρχο στο χώρο του κολυμβητηρίου δεν ικανοποίησαν οι απαντήσεις, αλλά θα στηρίξουν τις ενέργειες για την άμεση λειτουργία του, αφουγκραζόμενοι την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «την Τετάρτη 25-8-2021 επισκεφτήκαμε οι τέσσερις επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Ξάνθη για όλους», «Αγάπη για την Ξάνθη μας», «Πολίτες για την Ξάνθη» και «Νέα Ξάνθη», το υπό ανακατασκευή πολύπαθο κολυμβητήριο, προκειμένου να διαπιστώσουμε την πρόοδο των εργασιών.

Εκεί συναντήσαμε τον Δήμαρχο Ξάνθης, με τον προσωπικό του δημοσιογράφο, όπου προσφέρθηκε να μας ενημερώσει για την πρόοδο των εργασιών.

Μετά την ενημέρωση και ξενάγηση από τον Δήμαρχο, απαντήθηκαν και οι ερωτήσεις μας με το γνωστό τρόπο του κ. Τσέπελη, που εκτός των άλλων απάντησε για ποιο λόγο το κολυμβητήριο έκλεισε, παραδεχόμενος ότι έκλεισε επί δικής του θητείας ως αντιδημάρχου Τεχνικών υπηρεσιών λόγω ασυνεννοησίας, με τον πρώην Δήμαρχο, ώστε να αντιμετωπίσουν προβλήματα που προέκυψαν εκείνη την εποχή στην λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής.

7 ολόκληρα χρόνια η πόλη μας έμεινε χωρίς κολυμβητήριο, γιατί απλά κάποιοι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Να μην θυμηθούμε και τις διαφωνίες του νυν αντιδημάρχου κ. Φανουράκη για τα περιβόητα διαχωριστικά, με τον αντιδήμαρχο τότε των οικονομικών υπηρεσιών.

Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως:

•δεν μας ικανοποίησαν οι απαντήσεις του Δημάρχου για τον τρόπο που σκέφτεται να λειτουργήσει το κολυμβητήριο,

•δεν μας ικανοποίησαν οι απαντήσεις του Δημάρχου για τον τρόπο που γίνονται οι εργασίες και με ποιες αδειοδοτήσεις.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις προεκλογικές του φανφάρες και υποσχέσεις για κολυμβητήρια, γυμναστήρια ΑΜΕΑ, αίθουσες εκδηλώσεων, κάλυψη εξόδων μετακινήσεων σε γειτονικές πόλεις, χρονοδιαγράμματα κτλ.

Το σίγουρο όμως είναι ότι, μπορεί το κολυμβητήριο της Ξάνθης να το πληρώσαμε παραπάνω από ό,τι έπρεπε, να το άφησαν κάποιοι να λεηλατηθεί για να χρηματοδοτήσουν εκ νέου ίδιες εργασίες, θα πρέπει όμως όλοι να βάλουμε πλάτη ώστε να ανοίξει.

Χρόνο για αναζήτηση τυχόν ευθυνών έχουμε αρκετό μπροστά μας και όλα θα έρθουν στο φως.

Σκοπός και ευχή όλων μας είναι να ανοίξει επιτέλους το κολυμβητήριο και να αποπερατωθούν όλες οι εργασίες, προκειμένου να παραδοθεί στους πολίτες της πόλης μας και στα αθλητικά σωματεία.

Ήδη έχουν αργήσει πολύ με αποτέλεσμα εκατοντάδες Ξανθιωτάκια και οι γονείς τους να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο.

Η επιταγή όλων μας είναι μία: Ανοίξτε επιτέλους το κολυμβητήριο Ξάνθης!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέος αν. γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ για τη Βόρεια Ελλάδα ο ξανθιώτης μηχανικός Γιώργος Λυπηρίδης

«Για πρώτη φορά ορίζεται Αναπληρωτής Γραμματέας από τη Θράκη και αυτό έχει τη σημασία του»…