Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ O Μπιλ Πάπας ισχυρίστηκε ότι πούλησε τις μετοχές της ΠΑΕ σε δικαστήριο της Αυστραλίας

O Μπιλ Πάπας ισχυρίστηκε ότι πούλησε τις μετοχές της ΠΑΕ σε δικαστήριο της Αυστραλίας

0

Δεν προκύπτει μεταβίβαση των μετοχών, από τον φάκελο που κατατέθηκε στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση

Παρελθόν, δηλώνει ότι αποτελεί από τον ΑΟΞ ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Μπιλ Πάπας σε δικαστήριο της Αυστραλίας, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον φάκελο που κατέθεσε στην ΕΠΟ η ομάδα.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος ο Μπιλ Πάπας στο πλαίσιο των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για τη φερόμενη απάτη εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε βάρος τουλάχιστον τριών διεθνών τραπεζών, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας, οι μετοχές της ΠΑΕ Ξάνθη, δεν του ανήκουν πλέον!

Στην κατάθεση του πάντως δεν αναφέρεται ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, ωστόσο η τράπεζα της Αυστραλίας Westpac που πρωταγωνιστεί στις νομικές κινήσεις εναντίον του Πάπας φέρεται ευθέως να αμφισβητεί τα όσα ισχυρίζεται ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας.

Πάντως, τα στοιχεία του ελληνικού ΓΕΜΗ δείχνουν ότι ο Μπιλ Πάπας εξακολουθεί να εμφανίζεται ως κάτοχος του 99% των μετοχών της Mazcon με το υπόλοιπο 1% να ανήκει στον Τάσο Γιαμουρίδη, ο οποίος έχει οριστεί και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

Πλέον με βάση τους ισχυρισμούς Πάπας, προκύπτει σοβαρό θέμα και με την ΕΕΑ, αναφορικά με την μετοχική σύνθεση, αλλά και με την ΕΠΟ και την αδειοδότηση της ομάδας και αν κάτι τέτοιο ευσταθεί θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…