Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα εξαφάνιση 66χρονου από τα Μάγγανα

Νέα εξαφάνιση 66χρονου από τα Μάγγανα

0

Έρευνες από Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές για τον εντοπισμό του επί μία εβδομάδα

 

Κανένα σημείο ζωής και από τον 75χρονο από την Μάνδρα

 

 

Μια νέα εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομία Ξάνθης στις 11 Αυγούστου και από  τότε βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης και εντοπισμού του από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Εξαφανίστηκε 66χρονος κάτοικος Μαγγάνων από τις 11 Αυγούστου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για ένα 66χρονο άνδρα που διέμενε μόνος σε ιδιόκτητη κατοικία του στα Μάγγανα. Δεν είχε οικογένεια εκτός από έναν αδελφό ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνισή του στις 11 Αυγούστου. Ο 66χρονος συνήθιζε καθημερινά τις πρωινές ώρες και να κάνει περιπάτους στις παραλίες της περιοχής. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα εθεάθη να κάνει βόλτα στην παραλία μόνος του. Γι’ αυτό και οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται σ’ όλη την παραλιακή ζώνη. Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος κλιμάκια αστυνομικών και πυροσβεστών αλλά και εθελοντές κάτοικοι του χωριού. Έχουν περάσει από τότε 8 ημέρες και δεν έχουν βρεθεί σημεία ζωής από τον 66χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σχετικά με άνοια.

Κανένα σημείο ζωής και από τον ηλικιωμένο από την Μάνδρα

Πέρασε περισσότερο από ένας μήνας (9/7) από τότε που εξαφανίστηκε ο 75χρονος Αλέκος Κοσμαδόπουλος από την Μάνδρα. Παρά την μεγάλη κινητοποίηση των αρχών άκαρπες απέβησαν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Να θυμίσουμε ότι ο 75χρονος που έπασχε από άνοια εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 11:00 το πρωί του Σάββατου 9 Ιουλίου σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Από τότε ίχνη του έχουν χαθεί ενώ ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης με τη συνδρομή διασωστικού εκπαιδευμένου σκύλου και πεζοπόρο τμήμα καθώς και η Αστυνομία της περιοχής, διεξήγαγαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…