Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μέτρα διχασμού χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις για τους ανεμβολίαστους ο ΣΥΡΙΖΑ

Μέτρα διχασμού χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις για τους ανεμβολίαστους ο ΣΥΡΙΖΑ

0

Απάντηση ΝΔ: «δεν μας προξενεί πλέον απολύτως καμία εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά «κλείνει το μάτι» στους αντιεμβολιαστές»

Για μέτρα διχασμού, οικονομικής εξαθλίωσης, κατάρρευσης του ΕΣΥ και νέας έξαρσης της πανδημίας έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους. Όπως σημείωνε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «ο κ. Μητσοτάκης τιμωρεί έναν στους δύο Έλληνες για να διαχειριστεί την αποτυχία του».

«Από τους πανηγυρισμούς για τη δήθεν επιτυχία του εμβολιασμού, σε ακόμη μία ομολογία παταγώδους αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη. Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Κικίλιας χωρίς ίχνος αυτοκριτικής είναι τόσο λάθος που θέτουν τις βάσεις για τον πιο βαθύ κοινωνικό διχασμό, οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, κατάρρευση του ΕΣΥ και νέα έξαρση της πανδημίας», ανέφερε, αντιπροτείνοντας «στοχευμένα μέτρα για τους πολίτες που διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις από τις κυβερνητικές αντιφάσεις και παλινωδίες για την ανάγκη εμβολιασμού όλων».

Στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία απάντησε: «δεν μας προξενεί πλέον απολύτως καμία εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά «κλείνει το μάτι» στους αντιεμβολιαστές. Με διάφορα προσχήματα, ψιθυρίζει αυτά που διαρκώς κραυγάζει ο κ. Πολάκης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …