Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι συλλήψεις διακινητών στην ΑΜΘ

0

Τη Δευτέρα συνελήφθησαν έξι διακινητές μετά από τρεις περιπτώσεις καταδίωξης-Κατασχέθηκαν τρία οχήματα και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν την Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2021 στους νομούς Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου, έξι διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Δευτέρας στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Αμφίπολης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του επιχείρησε να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Επίσης, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν άλλον έναν άντρα, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Τέλος, το μεσημέρι της ίδιαςμέρας στον Έβρο (ευρύτερη περιοχή Αρδανίου), αστυνομικοί συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο μετέφεραν τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός– διακινητής δεν υπάκουσε σε σήματα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και μαζί με τον συνοδηγό – συνεργό του επιχείρησαν να διαφύγουν , χωρίς να τα καταφέρουν.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι και οι τρεις οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…