Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διακίνηση μεταναστών στην ΑΜΘ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διακίνηση μεταναστών στην ΑΜΘ

0

Τρεις άντρες-διακινητές συνελήφθησαν στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης. Κατασχέθηκαν ένα φορτηγό, ένα βανάκι και ένα ΙΧ

Συνελήφθησαν την Τετάρτη,18 και την Πέμπτη,19 Αυγούστου στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης, τρεις άντρες διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Καβάλα: Συνελήφθη ο ένας διακινητής πάνω σε ΙΧ μαζί με έξι μη νόμιμους μετανάστες

Το απόγευμα της Τετάρτης,18 Αυγούστου στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Ροδόπη: Ο δράστης μετέφερε δέκα μη νόμιμους μετανάστες-Ανεπιτυχώς επιχείρησε να διαφύγει πεζός

Το πρωί της Πέμπτης,19 Αυγούστου στην αγροτική οδό Δοκού – Γρατινής Ροδόπης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής : Μετέφερε δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες με φορτηγό

Κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης,19 Αυγούστου στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (πλησίον οικισμού Ανθοχωρίου), αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί βανάκι και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν ένα φορτηγό, ένα αυτοκίνητο τύπου βαν και ένα Ι.Χ. και χρηματικό ποσό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…