Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινούν σήμερα εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εγνατία

Ξεκινούν σήμερα εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εγνατία

0

Από το σταθμό διοδίων Αμαξάδων έως το δυτικό κόμβο Κομοτηνής-Θα διαρκέσουν έως τις 10/10

 

Κατά τη διάρκεια εργασιών για την αποκατάσταση ασφαλτικών στρώσεων του δεξιού κλάδου από Σταθμό Διοδίων Αμαξάδων έως Δυτικό Α/Κ Κομοτηνής (Χ.Θ. Κ540+000 έως ΧΘ Κ562+000), στην κατεύθυνση Ξάνθη προς Κομοτηνή, τίθενται σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Για την πραγματοποίηση των εν λόγω εργασιών και σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προβλέπονται:

-Αποκλεισμός της ζώνης κατάληψης των έργων

-Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην περιοχή των έργων με κατεύθυνση προς Κήπους, θα διεξάγεται παραπλεύρως της εκάστοτε ζώνης εκτέλεσης των έργων στην αριστερή ή στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη διάταξη των εργοταξιακών πινακίδων

-Η διέλευση των οχημάτων για την αντίθετη κατεύθυνση (Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη) δεν επηρεάζεται και θα πραγματοποιείται σε πλήρες τυπικό πλάτος οδοστρώματος.

Οι εργασίες προβλέπεται να έχουν έναρξη σήμερα, Σάββατο 28/08/2021, με την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης και οι εργασίες  κατασκευής των ασφαλτικών στρώσεων την Δευτέρα 30/08/2021 με διάρκεια ως την Κυριακή 10/10/2021 (40 ημέρες).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…