Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η Σοφία Μουτίδου, με το «ασήκωτο βάρος της Ελλάδας», έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Η Σοφία Μουτίδου, με το «ασήκωτο βάρος της Ελλάδας», έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

0

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Αλτιναλμάζη

«Είμαι η Σοφία Μουτίδου και ήμουν ένα χρόνο άνεργη». Με αυτά τα λόγια η ηθοποιός περιγράφει την Ελλάδα του περασμένου έτους και μας προϊδεάζει για όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες.

«Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας» είναι μια παράσταση που αφήνει θετικές εντυπώσεις και έρχεται την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Η ηθοποιός που έγινε τους τελευταίες μήνες ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό από τα βίντεο που ανέβαζε στα social media αποδεικνύει για ακόμα μια φόρα ότι μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτό.

Για δύο ώρες η Σοφία Μουτίδου βρίσκεται μόνη της στη σκηνή, απόλυτα ελεύθερη αλλά και απόλυτα εκτεθειμένη.

Με κείμενο συγκεκριμένο αλλά και πολλούς αυτοσχεδιασμούς η ηθοποιός σχολιάζει την επικαιρότητα με δικό της μοναδικό χιούμορ και το κοινό ανταποκρίνεται.

Η πρεμιέρα της παράστασης –που έγινε στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας- έδειξε ότι η επικοινωνία της ηθοποιού με το κοινό ήταν πολύ καλή.

Από τους έλληνες καλλιτέχνες, τους οδηγούς, τους γονείς μέχρι τους τηλεθεατές η ηθοποιός έχει πιάσει με πολύ έξυπνο τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας και τα σατιρίζει χωρίς ποτέ να προσβάλει.

Με αθυρόστομο λόγο τις περισσότερες φορές, όπως ακριβώς ταιριάζει στην σάτιρα και την κωμωδία η Μουτίδου μας δείχνει τι ακριβώς είμαστε και τι μπορούμε να αλλάξουμε.

Υπάρχουν ατάκες που φέρνουν το εύκολο γέλιο αλλά και τοποθετήσεις της ηθοποιού για σοβαρά θέματα που οδηγούν τους θεατές να την χειροκροτήσουν με περηφάνεια.

Συνολικά, όσο και να υπάρχουν σημεία που μπορεί να διαφωνήσεις, ή να τα θεωρήσεις υπερβολικά φεύγει με την αίσθηση ότι η Σοφία Μουτίδου στάθηκε τίμια μπροστά σου και περιέγραψε με πολύ γλαφυρό και αστείο τρόπο πολλά από αυτά που σκεφτόσουν αλλά δεν μπορούσες να πεις.

Σημεία προπώλησης

Αλεξανδρούπολη (βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – βιβλιοπωλείο Βαταμίδης – welcome store – caffeine – public)

Κομοτηνή (Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€

Για online εισιτήρια: ticketservices.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»

Ο Τσιτάχ, ένας πολύπειρος βετεράνος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, κάνει έναν ειλικρι…