Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η έκθεση φωτογραφίας του βραβευμένου φωτογράφου Δημήτρη Τοσίδη, έρχεται στη Θάσο

Η έκθεση φωτογραφίας του βραβευμένου φωτογράφου Δημήτρη Τοσίδη, έρχεται στη Θάσο

0

«Διάβα»: Εικόνες από την ορεινή Ελλάδα μεταφέρουν σε μία άλλη διαφορετική εποχή

Η Έκθεση φωτογραφίας από τον βραβευμένο με το 1ο βραβείο Athens Photo World 2021-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Δημήτρη Τοσίδη, θα παρουσιαστεί στη Θάσο από τις 25 μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Ο τίτλος της έκθεσης είναι το  «Διάβα». Διάρκεια έκθεσης 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 Αυγούστου 2021. Οι ώρες που θα πραγματοποιείται είναι: 20:00-23:00.

 

Λίγα λόγια για την έκθεση και τον φωτογράφο

Η σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Διάβα», αποτελεί ένα δυνατό ντοκουμέντο για την ανεξερεύνητη ταυτότητα της ορεινής Ελλάδας μέσα από την ανθρώπινη ιστορία των μετακινούμενων κτηνοτρόφων στην Ήπειρο, ανέδειξε τον φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Δημήτρη Τοσίδη μεγάλο νικητή του Athens Photo World 2021.

Για τον Δημήτρη Τοσίδη, έναν φωτορεπόρτερ διακεκριμένο για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του στο μέτωπο του προσφυγικού στην Ειδομένη, στη Μόρια, τα φοιτητικά συλλαλητήρια, τις συγκεντρώσεις για το περιβάλλον και το φωτορεπορτάζ των σπορ, το βραβείο Athens Photo World 2021 είναι πηγή χαράς και υπερηφάνειας για τον ίδιο, κυρίως όμως για τους νομάδες που φωτογράφισε.

«Ο ίδιος, βαθιά συγκινημένος και περήφανος για τις μέρες και τα χιλιόμετρα στα βουνά της Ηπείρου,  που το “Διάβα” κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Athens Photo World 2021, έναν θεσμό που τιμάει το ελληνικό και διεθνές φωτορεπορτάζ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…