Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Ένας μικρός Επαρχιακός Σύλλογος, αλλά με τεράστια προσφορά

ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ:  Ένας μικρός Επαρχιακός Σύλλογος, αλλά με τεράστια προσφορά

0

Το να έχει στείλει ένας σύλλογος παίκτη, στην Εθνική Ομάδα είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτό το έχουν καταφέρει πολλοί σύλλογοι σε όλοι την Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα.

Το να παίζουν όμως δύο αθλητές στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Εφήβων, που εκπαιδεύτηκαν και γαλουχήθηκαν με αρχές και αθλητικά ιδανικά, τέτοια, που να τους κάνουν επαρκείς για την Εθνική Ελλάδας, είναι αρκετά σπάνιο.

Ο σύλλογος που έστειλε τους περισσότερους αθλητές, από την Ξάνθη, στην Εθνική Μπάσκετ Παίδων  και Εφήβων , λέγεται ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Ο πρώτος αθλητής μας, που κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων και μετά Εφήβων, ήταν ο Απόλλων Δεληγιώργης, έκτοτε κλήθηκαν ο Αντώνης Ζαμπάκης , όπως και ο Δημήτρης  Ερμείδης, επίσης ο Αλί Μπουτσακτή που ξεκίνησε το μπάσκετ στα 16 του χρόνια.

Η αφορμή για το παρόν άρθρο όμως, είναι η συμμετοχή του Γιάννη Ευσταθιάδη και Απόστολου Ρούμογλου στην Εθνική Εφήβων, ταυτόχρονα, δύο παιδιά που κατά δήλωση τους, έλαβαν τα εχέγγυα για την περαιτέρω εξέλιξή τους στον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Είναι πάρα πολλά τα παραδείγματα για να είναι τυχαίο το γεγονός, μάλιστα ένα έργο που επιτελείται αθόρυβα, από ένα σύλλογο που έχει ως φιλοσοφία να αναδεικνύει αθλητές.

Φιλοσοφία συλλόγου που δεν απαιτεί χρήματα, αλλά σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, από άξιους προπονητές, όπως αυτοί του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Τόλη και Γιάννη, κάντε μας υπερήφανους με την ποιότητά σας.

Ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, σύσσωμος, χαίρεται με τις εμφανίσεις σας, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία (Νατάσα) Μακρή

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Ξεκινάει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα

Όλο το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου Πραγματοποιήθηκε τελικά την Παρασκευή, μετά από τις γνωστέ…