Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Συμπληρώθηκε η 6η εβδομάδα προετοιμασίας

ΑΟΞ: Συμπληρώθηκε η 6η εβδομάδα προετοιμασίας

0

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μολδαβού Radu Ginsari

Ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής η 6η εβδομάδα προετοιμασίας για τον ΑΟΞ, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι τελευταίες διορθωτικές μεταγραφικές κινήσεις.

Στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και μετά την προθέρμανση νευρομυικού συντονισμού, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν από την τεχνική ηγεσία σε υποομάδες για τις ασκήσεις τακτικής. Τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ο Τζέιμι Μονρόι και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους ζητώντας αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των παικτών. Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Ζαντέρ – Ραχίντ, ενώ η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις.

Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε η απόκτηση του 29χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού Radu Ginsari, ενός έμπειρου παίκτη με καταγωγή από την Μολδαβία που θα καλύψει τα κενά τόσο στο κέντρο όσο και στα πλάγια.

Radu Ginsari, Romania

Αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:  «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Radu Ginsari. Ο 29χρονος Μολδαβός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μεσοεπιθετικού ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στα πλάγια. Διεθνής σε 39 παιχνίδια με το ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το οποίο έχει σημειώσει και 7 γκολ. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Μολδαβίας με την Σερίφ Τίρασπολ (2016, 2017) και τρία κύπελλα, το 2014 με την Ζιμπρου Κισινάου, το 2015 και το 2017 με την Σερίφ, ενώ με την τελευταία το 2015 είχε πανηγυρίσει και το Σούπερ Καπ. Ακολούθησαν οι επιτυχίες στο Ισραήλ με την Χάποελ Χάιφα με την κατάκτηση κυπέλλου και Σούπερ Καπ το 2018, και το πρωτάθλημα με την Κρίλια Σοβέτοφ Σαμαρα από την 2η Κατηγορία της Ρωσίας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην 1η κατηγορία Μολδαβίας με την Μιλσαμι Ορχέι και σε 7 παιχνίδια είχε 6 γκολ και 2 ασίστ, όντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. RADU, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…